loading...
به روز ترین مطالب آموزشی
Mostafa.b بازدید : 7091 شنبه 30 فروردین 1393 نظرات (0)
افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

انتقال برنامه ها به کارت حافظه و یا حافظه های جانبی

برنامه های اندروید به صورت پیش فرض بر روی حافظه دستگاه نصب میشوند ولی شما میتوانید تعداد بسیاری از آنها را به کارت حافظه و یا حافظه های جانبی دیگر انتقال دهید. این عمل فضای بیشتری را برای نصب برنامه ها بر روی حافظه گوشی یا تبلت فراهم میکند. البته به یاد داشته باشید که دستگاه هایی که کارت حافظه جانبی را پشتیبانی نمیکنند (همانند Galaxy Nexus) دارای قسمتی به نام USB storage می باشند.

بیشتر برنامه ها قابلیت انتقال به کارت حافظه را دارند ولی در این بین باید دو نکته را در نظر بگیرید. شما فقط می توانید برنامه هایی را به کارت حافظه انتقال دهید که سازنده برنامه قابلیت انتقال را بر روی آن قرار داده باشد. راه هایی دیگر نیز برای انتقال برنامه هایی که قابلیت را پشتیبانی نمی کنند وجود دارد ولی دارای پیچیدگی بیشتری می باشند.

وقتی که کارت حافظه دستگاه را خارج نمایید برای مثال هنگامی که قصد اتصال کارت حافظه به رایانه را دارید، هیچ یک از برنامه های موجود بر روی آن دیگر اجرا نخواهند شد. برنامه های ضروری موجود بر روی حافظه داخلی همانند لایو والپیپر یا ویجت ها باید در همین مکان باقی بمانند.

برای شروع گزینه Applications را در منوی Settings باز کنید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

Manage applications را بزنید تا برنامه های نصب شده خود را مشاهده کنید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

برای مشاهده برنامه هایی که بیشترین فضا را اشغال کرده اند حالت Sort by size را انتخاب کنید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

حالا شما برنامه های حجیم را در بالای لیست مشاهده می کنید. برنامه ای را که قصد انتقال آن به کارت حافظه را دارید انتخاب کنید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

در قسمت جزییات مربوط به برنامه گزینه Move to SD card یا Move to USB storage را بزنید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

البته برای این که بتوانید چندین برنامه را به طور یکجا به داخل کارت حافظه انتقال دهید میتوانید از برنامه رایگان App 2 SD استفاده کنید.

شما فقط میتوانید برنامه هایی را به کارت حافظه انتقال دهید که سازنده برنامه قابلیت انتقال را بر روی آن قرار داده باشد

پاک کردن اطلاعات

شما هم چنین این اختیار را دارید که برخی از اطلاعات یا اطلاعات پنهان برنامه ها را از طریق قسمت جزییات حذف کنید. گزینه Clear cache فایل های موقت برنامه را پاک می کند در حالی که Clear Data اثر بیشتری را نسبت به گزینه قبل دارد. این گزینه برنامه مورد نظر شما را به حالت اولیه خود بر می گرداند و تمامی اطلاعات و تنظیمات اضافی را پاک می کند.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

برای پاک کردن اطلاعات پنهان برنامه ها به صورت دسته جمعی می توانید از برنامه رایگان App Cache Cleaner کمک بگیرید.

حذف برنامه ها

شاید پاک کردن برنامه ها امری بسیار ساده به نظر برسد اما یکی از موثرترین روش ها برای ایجاد فضای بیشتر بر روی گوشی یا تبلت است. اگر شما بر روی دستگاه خود برنامه هایی را دارید که از آنها زیاد استفاده نمی کنید سریع اقدام به حذفشان نمایید. در صورت نیاز دوباره نیز می توانید آنها را دانلود کنید. طبقه بندی برنامه ها از نظر حجم در این گزینه بسیار مفید واقع می شود.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

به تصویر کشیدین مقدار حافظه

استفاده از برنامه هایی مثل free DiskUsage app کمک شایانی به شما می کند تا بتوانید حافظه دستگاه خود را مدیریت کنید. اگر کار با برنامه های آنالیزگر سیستمی را نیز بلد باشید می توانید از برنامه WinDirStat بهره بگیرید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

بر روی اطلاعات بزرگنمایی بیشتری کنید تا جزییات زیادتری نمایش داده شوند. اگر فایل یا فولدر را پیدا کردید که قصد حذف آن را دارید می توانید از قسمت منو گزینه Delete را بزنید. این آنالیزگرها هم چنین میتوانند مقدار استفاده برنامه ها از حافظه شما را نیز نمایش دهند.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

آپلود کردن تصاویر

اگر شما از کسانی هستید که زیاد با دستگاه خود عکس میگیرد و عادت به پاک کردن آنها نیز ندارید حافظه بسیار زیادی را در اختیار تصاویر خود قرار می دهید. برای آپلود کردن تصاویر خود به قسمت گالری و سپس فولدر مخصوص به تصاویر دوربین بروید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

کلید منو را بزنید و سپس تصاویر مورد نظر خود را برای آپلود انتخاب کنید. در انتها کافی است گزینه Share را انتخاب کنید تا تصاویر مورد نظر بر روی سرویس های مختلف مثل Picasa آپلود شوند. سپس در هر زمانی که به آنها نیاز داشته باشید می توانید دانلودشان کنید.

افزایش حافظه دستگاه اندرویدی

شما هم چنین می توانید تصاویر و ویدیوهای خود را از طریق کابل USB به رایانه منتقل کنید یا این که از برنامه هایی مثل AirDroid کمک بگیرید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 101
  • کل نظرات : 38
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 44
  • باردید دیروز : 31
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 85
  • بازدید ماه : 320
  • بازدید سال : 1,477
  • بازدید کلی : 7,365,937